Pagina opties

Groter
A A
RSS

Genomineerd voor de ABN AMRO circulair awards 2018 (09-10-2018)

Trots! Want wij maken dit jaar kans op de ABN AMRO Circular Economy Award in de categorie ‘beste circulaire regio’. Dat heeft de jury van de ABN AMRO Circular Economy Awards gisteren bekend gemaakt.

De winnaar in elke categorie wordt bepaald via stemming. Stemmen kan tot en met dinsdag 6 november 12.00 uur en bepaalt voor 50% de uitslag, de jury kent de andere helft van de punten toe. Stemmen kan nu en hier. Op 8 november hopen wij natuurlijk op dat podium te staan, dus help ons mee en stem op Ooststellingwerf!

De ABN AMRO Circular Economy Awards worden voor het tweede jaar georganiseerd. Doel is een pluim te geven aan werklocaties en regio’s die het beste uitvoering geven aan circulaire ambities en nadrukkelijk ook de samenleving betrekken, met inbegrip van het bedrijfsleven. De ABN AMRO Circular Economy Awards wordt uitgereikt op donderdag 8 november op het BT Event in de Broodfabriek in Rijswijk. De vakjury bestaat uit lector Cees-Jan Pen (Fontys Hogescholen, voorzitter), Christiaan Kuipers (Urgenda), Guus Mulder (TNO), Gerard Roemers (Metabolic) en Bert Krikke (4thecity). Zij selecteerden de drie werklocaties en de drie regio’s op basis van 10 vooraf vastgestelde criteria: circulariteit in visie, circulariteit in organisatie, resultaat, interactie met de omgeving, shared facilities, energie, materialen, afval, biodiversiteit en welbevinden en gezondheid.