Pagina opties

Groter
A A
RSS

LF2018 ook in Ooststellingwerf! (26-01-2018)

Het jaar van Culturele Hoofdstad is officieel van start gegaan.  Daarom organiseerde gemeente Ooststellingwerf afgelopen woensdag een bijeenkomst om alle initiatiefnemers die wat (willen) organiseren in Ooststellingwerf in het kader van Culturele Hoofdstad, te verenigen. Zowel digitaal, op www.lf2018ooststellingwerf.nl, als letterlijk: de initiatiefnemers met elkaar in contact brengen. Er werden diverse pitches gegeven door initiatiefnemers, om aan te tonen welke activiteiten er zoal in Ooststellingwerf te beleven zijn de komende tijd. Zo werden er pitches gehouden over Theater Kattinga, de tentoonstellingen van Stichting Nobilis, de Turfvaartdagen, het Arthotel & Symphony of Soils. De bijeenkomst werd door ruim 50 personen bezocht, inmiddels staan er al 22 activiteiten op de website aangemeld. Was u niet bij de bijeenkomst, maar wilt u wel uw activiteit aanmelden? Dat kan! Het hele jaar kunt u nog activiteiten aanmelden op de website van LF2018Ooststellingwerf.

Zet jouw culturele activiteiten in Ooststellingwerf in de spotlights!

Iedereen die een culturele activiteit organiseert in gemeente Ooststellingwerf, of specifiek voor mensen uit Ooststellingwerf, mag zich gratis aanmelden op de online evenementenkalender. Aanmelden kan het hele jaar via www.lf2018ooststellingwerf.nl. Aanmelders krijgen zelf inloggegevens om hun persoonlijke pagina bij te houden.

LF2018Ooststellingwerf.nl

Om alle culturele activiteiten dit jaar makkelijk vindbaar te maken voor zowel inwoners als bezoekers van Ooststellingwerf, is de website 500jaar.nl omgevormd tot www.lf2018Ooststellingwerf.nl. Een online evenementenkalender, waarop iedereen zijn/haar activiteit kan aanmelden, zodat alle activiteiten op cultureel gebied in Ooststellingwerf in 1 opslag duidelijk & vindbaar zijn. Een overzicht van alle activiteiten van Culturele Hoofdstad staat op www.friesland.nl/agenda.

Social media

Volg LF2018 op social media om op de hoogte te blijven van alle activiteiten! Dat kan op Facebook, Twitter en Instagram.