Pagina opties

Groter
A A
RSS

Rondleiding bij Omrin op Ecopark De Wierde (23-01-2019)

Omrin en de gemeente Ooststellingwerf organiseren op vrijdagmiddag 22 februari een rondleiding door de scheidings- en bewerkingsinstallatie (SBI) van afvalverwerker Omrin. 
Hier komt u alles te weten over het scheidings- en verwerkingsproces. Zo krijgt u ook te zien hoe Omrin uw plastic, metaal en drankkartons uit het afval haalt. De machines halen uit het afval herbruikbare grondstoffen waar weer nieuwe producten van worden gemaakt..

We vertrekken met een bus vanuit Oosterwolde naar Ecopark de Wierde in Heerenveen. U kunt zich opgeven via communicatie@ooststellingwerf.nl. Geef hierbij aan met hoeveel personen u graag mee wilt. Opgeven kan tot 7 februari. U kunt ook  op eigen gelegenheid gaan, geef dit aan bij de opgave.

Vertrek om 13.15 uur. De rondleiding duurt tot 16.00 uur. U ontvangt na opgave meer informatie over het gehele programma. Er zijn geen kosten aan verbonden. Deze rondleiding is ook in december geweest. Toen is al aangekondigd dat we deze rondleiding zouden herhalen.

De rondleiding is voor inwoners vanaf 16 jaar. Er zijn diverse trappen in de fabriek, het is daarom belangrijk dat bezoekers goed ter been zijn.