Pagina opties

Groter
A A

Gebiedsteam Ooststellingwerf

Het Gebiedsteam Ooststellingwerf denkt met u mee over zaken waar u in het dagelijks leven vastloopt en het zelf even niet meer weet. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van zorg, welzijn, jeugd, werk of geldzaken. Een gebiedsteammedewerker gaat samen met u op zoek naar een oplossing. Mogelijk is uw hulpvraag door uzelf of met de mensen om u heen op te lossen. Lukt dit niet, dan kan het Gebiedsteam u ondersteunen, of u helpen de juiste hulp in te schakelen.

U gaat met een gebiedsteammedewerker in gesprek om uw zorgen te bespreken. Dit gesprek noemen we het keukentafelgesprek. Dit gesprek kost u helemaal niets, er wordt een oplossing gezocht in uw eigen omgeving. Als er geen oplossing wordt gevonden in uw eigen omgeving, heeft u mogelijk een voorziening nodig. Het kan zijn dat u hiervoor een eigen bijdrage moet betalen.

We vinden het erg belangrijk dat het goed met u gaat. Als u toch niet tevreden bent over de geboden hulp, dan kunt u dit aangeven. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u weet dat wij uw privé gegevens beschermen. Hierover kunt u meer lezen in ons privacybeleid.

Het Gebiedsteam voert namens de gemeente de Sociaal Domeinwetten (WMO 2015, Jeugd & Participatiewet) uit.