Pagina opties

Groter
A A

Gebiedsteam Ooststellingwerf

Het Gebiedsteam Ooststellingwerf denkt met u mee over zaken waar u in het dagelijks leven vastloopt en het zelf even niet meer weet. Bijvoorbeeld op het gebied van zorg, welzijn, jeugd, werk of geldzaken. Een van onze gebiedsteammedewerkers helpt u weer op weg. 

Mogelijk bent u met 1 of enkele gesprek(ken) al geholpen. Is er meer nodig, dan maken we samen een plan. U kunt dit gesprek telefonisch houden, de gebiedsteammedewerker kan ook bij u thuis komen . Dit noemen we het keukentafelgesprek. Het contact met het Gebiedsteam kost u helemaal niets. Als er geen oplossing wordt gevonden in uw eigen omgeving, heeft u mogelijk een voorziening nodig. Het kan zijn dat u hiervoor een eigen bijdrage moet betalen.

Heeft u vragen over uw administratie? Onze budgetadviseur kijkt graag met u mee. Via Whatsapp kunt u tips en advies vragen aan de budgetadviseur.

We vinden het erg belangrijk dat het goed met u gaat. Als u toch niet tevreden bent over de geboden hulp, dan kunt u dit aangeven. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u weet dat wij uw privé gegevens beschermen. Hierover kunt u meer lezen in ons privacybeleid.