Pagina opties

Groter
A A

Leningen

We bieden verschillende leningen aan.

Ook kunt u bij de Kredietbank Nederland een krediet aanvragen voor bijvoorbeeld sanering van schulden of het doen van noodzakelijke onvoorziene uitgaven. Een krediet van de Kredietbank is vooral bedoeld voor mensen met schulden of een laag inkomen.

 • Blijverslening

  Woningen zijn niet altijd geschikt om langer thuis te blijven wonen. Om dit wel te bevorderen, stellen wij via Stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) € 300.000 beschikbaar om leningen te verstrekken voor woningaanpassingen.

 • Starterslening

  Met de starterslening kunnen starters op de woningmarkt een extra lening afsluiten om zo dat éne huis van hun dromen te kunnen kopen. De starterslening overbrugt namelijk het verschil tussen de prijs van het huis en het bedrag dat de starter via de bank kan lenen.

 • Verzilverlening

  Met de verzilverlening kunt u de woning naar eigen smaak aanpassen om veilig en comfortabel te kunnen blijven wonen. Om deze lening af te sluiten, moet er overwaarde zijn op uw woning.

 • Duurzaamheidslening

  Met het geld van de duurzaamheidslening kunt u uw huis duurzaam maken. Kijk voor meer informatie op de website van de SVn.