Pagina opties

Groter
A A

Subsidies ondernemers

Om niet te verdwalen in het oerwoud van subsidies, hebben wij een aantal belangrijke organisaties met kennis van subsidiemogelijkheden voor u op een rij gezet.

Ministerie van Economische Zaken
Het Ministerie van Economische Zaken geeft onder andere informatie over subsidies, internationaal ondernemen en aanbestedingen.

NOM
De Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij (NOM) adviseert ondernemers op onder andere het gebied van subsidieregelingen.

Nederlandse Vereniging van Adviseurs
De Nederlandse Vereniging van Adviseurs houdt zich bezig met subsidies en andere overheidsstimuleringsregelingen.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is een agentschap van het Ministerie van Economische Zaken dat verantwoordelijk is voor het uitvoeren van subsidie-, krediet- en fiscale regelingen. Ook houdt het zich bezig met programma's op het gebied van technologie, energie, milieu, export en internationale samenwerking.

Samenwerkingsverband Noord Nederland
Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN). Projecten die de noordelijke economie blijvend versterken, komen in aanmerking voor subsidie in het kader van het programma 'Kompas voor het Noorden'.

Onderdeel subsidies op ondernemersplein.nl 
Deze website is ontwikkeld door het Ministerie van Economische Zaken. Door middel van een eenvoudige zoekmachine zijn ruim 300 subsidies te vinden, speciaal gericht op ondernemers. U kunt snel toetsen of een regeling van toepassing is op uw bedrijfsvoering.