Altijd al willen wonen aan de noordzijde van Waskemeer, op de grens naar het buitengebied? Dit kan aan De Kromten. Hier liggen drie bouwkavels die bestemd zijn voor een vrijstaande woning en een twee-onder-een kapwoning. Op de noordelijke zijde van de T-splitsing De Kromten / Bakkeveensterweg stond voorheen de Dalton OBS Meester van Hasselt. Een paar jaar geleden zijn hier vier woningen gerealiseerd met de voorgevels naar de Bakkeveensterweg. De nieuwe woningen zijn geprojecteerd achter deze woningen. Met de realisatie van deze drie woningen wordt de herinrichting van deze locatie afgerond.

De inschrijfperiode loopt van 28 maart tot en met 1 mei 2023 om 12:00 uur. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van één van deze kavels? Dan kunt u dit kenbaar maken door het hiervoor bestemde inschrijfformulier hieronder in te vullen. 

Voor meer informatie kunt u de verkoopbrochure raadplegen via bovenstaande websites. Heeft u na het lezen van de verkoopbrochure nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling grondzaken, telefonisch 14 0516 of per e-mail via grondverkoop@ooststellingwerf.nl.