Herken jij dit? Ieder jaar valt de rekening van het elektriciteits- en gasverbruik weer op de mat. En vrijwel altijd is het een erg hoge kostenpost. Samen kunnen we hier verandering in brengen door met elkaar energie te besparen.

De gemeente heeft hiervoor de campagne Thuisbesparen & Wonen opgezet. Een van de projecten binnen deze campagne is ’EnergieBewust‘, waar inwoners de mogelijkheid krijgen een gratis energiemonitoringssysteem te bestellen. Met dit energiemonitoringssysteem kun je jouw stroom- én gasverbruik real-time inzien op je telefoon, tablet en computer. Zo zie je meteen waar en wanneer je veel energie verbruikt.

Meten = Weten

Met dit inzicht krijg je meer grip op je energierekening. Het laat je eenvoudig zien hoe je met simpele aanpassingen al flink energie kunt besparen! Ook kun je doelen instellen voor de volgende periode, om minder energie te verbruiken.

De voordelen op een rij:

  • Inzicht in je energieverbruik
  • Wegwijs worden in energie besparen
  • Handige tips & tricks
  • Besparen op je energierekening
  • Een steentje bijdragen om de gemeente 100% CO²-neutraal te maken in 2030

Interesse? 

Wil je gebruik maken van het energiemonitoringssysteem? Meld je dan gratis aan.

Meld je aan 

Je zult binnen enkele dagen de EARNE meter ontvangen, deze past gewoon door jouw brievenbus! Volg hierna de simpele handleiding die bijgevoegd zit in het pakket om de meter te installeren.

Let op!

Om mee te kunnen doen aan dit project is het van belang dat je beschikt over internet en een smartphone of computer zodat je de EARN-E energiemonitor kunt aansluiten. Na het aanmelden ontvangt u de monitor thuis met duidelijke instructies om het apparaat te installeren. Om het systeem te gebruiken, heb je een abonnement nodig. Dat kost normaal € 1,- per maand, maar via dit project krijg je het eerste jaar gratis. Na dit jaar kan je zelf kiezen of je door wilt gaan.

Heeft u gevonden wat u zocht?