Isolatie, een warmtepomp, zonnepanelen, duurzame energie en waterstof, van alles komt voorbij! Woensdag 10 juli van 19:00 tot 20:30 organiseren Sameen en de gemeente Ooststellingwerf weer een energiemarkt. Op deze markt komen verschillende bedrijven bijeen die advies kunnen geven over verschillende duurzame maatregelen, al u vragen kunnen beantwoorden en u op gang kunnen helpen naar een energieneutraal huis.

Van alles te doen

Albert de Jong komt u alles vertellen over zijn eigen duurzame huis, Vrroom verzorgt een VR bril waarmee u de energietransitie van dichtbij kunt meemaken en u kunt de waterstofstoffiets van EnTranCe uitproberen.

Collectieve inkoop

Er zal een stand zijn met onze projecten (Goed voorbeeld doet goed volgen, Perspectief op 0 & Smart Grid) en u kunt aangeven of u belangstelling heeft voor de volgende collectieve inkoop: isolatie. Op deze avond gaan we graag met u in gesprek over duurzame energie en valt er met de prijsvraag een duurzame powerbank te winnen!

Stel al uw vragen

Naast de gemeente en Sameen zijn er ook diverse bedrijven aanwezig aan wie u om informatie kunt vragen:Henstra installatie, FBF groep, Isocoat, Top-zon, installatiebedrijf de Haan, Buurauto, Installatiebedrijf Bakker, Schilderbedrijf Hofstra, Energie van Ons, Energie coöperatie de Eendracht, Stichting Do en de Rabobank.

Datum:            10 juli 2019

Tijdstip:           19.00 – 20.30 uur

Locatie:           Gemeentehuis Oosterwolde