In beweging blijven, genieten van de mooie natuur en in contact komen met gezellige andere seniore fietsliefhebbers. Klinkt dat als de perfecte combinatie? Dan is de Fiets Totaal Doortrap Dag misschien wel iets voor u. Deze dag is bedoeld om samen te fietsen en meer te leren over veiligheid op de fiets.

We beginnen de dag met aandacht voor fietsen in een groep, op- en afstappen, remmen, lastige verkeerssituaties en fietsen op een e-bike. Na de lunch gaan we de Doortraproute in de gemeente fietsen onder begeleiding van twee docenten van de Fietsersbond. Lijkt het u leuk om mee te doen aan deze dag? Geef u dan op door een mail te sturen naar doortrappen@fietsersbond.nl. Deelname is gratis.

Datum: donderdag 21 oktober 2021

Locatie: de Miente, Snellingerdijk 39, Oosterwolde

Tijden: 09.30 – 15.30 uur

Doortrappen in Friesland

Doortrappen in Friesland is bedoeld om senioren te stimuleren vaker te fietsen. Fietsen is goed voor de gezondheid, sociale contacten en mobiliteit van senioren in de provincie. Bovendien draagt het bij aan recreatie en duurzaamheid. Het programma wordt omarmd door de veertien Friese gemeenten en de provincie Friesland. Kijk voor meer informatie op www.doortrappen.nl.