Op 2 september is de indieningsperiode voor Het Fondsvan start gegaan. Je hebt tot 11 oktober de tijd om jouw idee in te dienen bij Het Fonds. Heb jij een goed idee, wil je dit idee indienen bij Het Fonds & wil je jouw idee voorleggen aan de adviescommissie? Dan kun je jouw idee op woensdagavond  2 oktober aan hun voorleggen tijdens de projectenpitch! Hiervoor moet je je wel opgeven, zodat we een indeling kunnen maken. De pitchmomenten worden ingedeeld vanaf 19.30 uur.

Pitch
De projectenpitch vindt plaats in het gemeentehuis. Tijdens de projectenpitch krijg je de mogelijkheid om jouw idee te presenteren aan de adviescommissie. Hier heb je maximaal 3 minuten voor. Zo kun je nog tips krijgen om je idee aan te scherpen en krijgt de adviescommissie een beter beeld van jouw project. Dit is overigens niet verplicht.

Wil je hier gebruik van maken? Meldt je dan uiterlijk 20 september 2019 aan via j.pijnacker@ooststellingwerf.nl.

Filmpje

Kun je niet bij de pitch aanwezig zijn? Maar wil je toch jouw  initiatief toelichten aan de adviescommissie? Dat kan door middel van een filmpje! Dat filmpje lever je in op het moment dat je ook jouw aanvraag officieel indient.  Ook als je wel een pitch hebt gedaan, mag je nog een filmpje inleveren. Het filmpje moet wel aan de volgende voorwaarden voldoen, anders wordt het filmpje niet meegenomen in de beoordeling:

  • Het filmpje mag maximaal 3 minuten duren
  • Het filmpje moet worden aangeleverd via een youtubelink of via  www.wetransfer.com aan j.pijnacker@ooststellingwerf.nl.
  • Als het filmpje per Wetransfer wordt aangeleverd, dan graag aanleveren in MP4 bestandsindeling.
  • Je kunt het filmpje aanleveren tot en met 11 oktober 2019.
  • Tip! Lever je het filmpje aan via youtube, maar wil je niet dat iedereen jouw filmpje ziet? Zet dan jouw video op ‘verborgen’ bij de privacyinstellingen op youtube. Dan is enkel met de link jouw filmpje te bekijken.