Pagina opties

Groter
A A

Samenleven

Op vrijdag 20 juli bent u als inwoner van de wijk Oosterwolde noordoost (Sawono) van harte welkom op het wijkgesprek in ‘Kantoren Tussen de Singels’ in Oosterwolde. We willen het graag met u hebben over hoe we met elkaar samenleven in onze wijk. Wat houdt u bezig? Wat gaat er goed? Waar moet meer aandacht voor zijn? Heeft u ideeën hoe we samen zaken kunnen verbeteren?

Initiatiefnemers zijn vier organisaties: bewonerscommissie Sawono, Welzijnsorganisatie Scala, het Gebiedsteam en de gemeente Ooststellingwerf. Woont u in bovenstaande wijk dan heeft een kaart ontvangen. Wij vroegen aan bewoners Maaike, Sjonny, Willem en Frederique wat zij het belangrijkste vinden in de wijk. Maar wat vindt u belangrijk als het gaat om samenleven?
Stuur de kaart op, mail naar samenleven@ooststellingwerf.nl of vul onderstaand formulier in. Dan weten we waar we het met elkaar over kunnen hebben op 20 juli.
U ontvangt één kaart per huishouden. Als u meer wilt invullen kunt u dit digitaal doen. Bekijk hier de kaart.

Samenleven. Hoe denkt u erover?

We komen langs in de wijk

We komen ook graag naar u toe. Op 27 juni en 7 juli gaan we graag met u in gesprek in de wijk. Kom langs, ga met ons in gesprek en laat ons weten wat ú echt belangrijk vindt in uw wijk. Bekijk hier de flyer.

Andere dorp of wijk?

Woont u niet in deze wijk? Geen probleem. We komen binnenkort ook bij u langs. Houd hiervoor de brievenbus of deze site in de gaten.

Visie Sociaal Domein

Wat houdt u bezig? Wat gaat er goed? Waar moet meer aandacht voor zijn? Vragen die centraal staan in de campagne voor de visie op het Sociaal Domein in Ooststellingwerf. Het thema van de campagne is ‘Samenleven’ Met dit thema worden inwoners uitgenodigd om mee te denken, te praten en te doen. Zij weten het beste wat er speelt in hun wijk of dorp.

De gemeente wil meer samenhang in het beleid in het Sociaal Domein, meer maatwerk en minder bureaucratie. Daarom werken we aan een nieuwe visie op het Sociaal Domein. Achter het bureau vandaan en naar de mensen toe. We gaan met inwoners, buurten, verenigingen en organisaties in gesprek en aan de slag. En vervolgens kijken we wat iedereen kan bijdragen om dit ook écht te realiseren.

Te downloaden: