Pagina opties

Groter
A A

Samenleven

Visie Sociaal Domein

Wat houdt u bezig? Wat gaat er goed? Waar moet meer aandacht voor zijn? Vragen die centraal staan in de campagne voor de visie op het Sociaal Domein in Ooststellingwerf. Het thema van de campagne is ‘Samenleven’ Met dit thema worden inwoners uitgenodigd om mee te denken, te praten en te doen. Zij weten het beste wat er speelt in hun wijk of dorp.

De gemeente wil meer samenhang in het beleid in het Sociaal Domein, meer maatwerk en minder bureaucratie. Daarom werken we aan een nieuwe visie op het Sociaal Domein. Achter het bureau vandaan en naar de mensen toe. We gaan met inwoners, buurten, verenigingen en organisaties in gesprek en aan de slag. En vervolgens kijken we wat iedereen kan bijdragen om dit ook écht te realiseren.

We komen in de verschillende dorpen en/of wijken langs. Als we binnenkort bij u komen kunt u hieronder op uw dorp klikken. Hier staat meer informatie over het dorpsgesprek in uw dorp. Nog niet alle dorpen zijn ingepland. 

Bekijk de planning en de verslagen 

U kunt uw suggesties voor de dorpsgesprekken ook digitaal doorgeven:

Digitaal formulier dorpsgesprekken

  • Haulerwijk

    Op dinsdag 14 mei zijn inwoners van Haulerwijk van harte welkom bij het Dorpsgesprek in Sinnenhiem. 

  • Data en verslagen van dorpsgesprekken

    Lees hier de verslagen van de dorpsgesprekken die al geweest zijn. Bekijk daarnaast de planning voor de volgende dorpsgesprekken.