Pitch

Op woensdag 2 oktober 2019 vindt de projectenpitch plaats in het gemeentehuis, vanaf 19.30 uur. Tijdens de projectenpitch krijg je de mogelijkheid om uw idee te presenteren aan de adviescommissie. Hier heeft u maximaal 3 minuten voor. Zo kunt u nog tips krijgen om uw idee aan te scherpen en krijgt de adviescommissie een beter beeld van uw project. Dit is overigens niet verplicht.

Wilt u hier gebruik van maken? Meld u dan uiterlijk 20 september 2019 aan via j.pijnacker@ooststellingwerf.nl.

Filmpje

Kunt u niet bij de pitch aanwezig zijn? Maar wilt u toch uw aanvraag toelichten aan de adviescommissie? Dat kan door middel van een filmpje! Dat filmpje levert u in op het moment dat u ook uw aanvraag officieel indient. Het filmpje moet wel aan de volgende voorwaarden voldoen, anders wordt het filmpje niet meegenomen in de beoordeling:

  • Het filmpje mag maximaal 3 minuten duren
  • Het filmpje moet worden aangeleverd via een youtubelink of via  www.wetransfer.com aan j.pijnacker@ooststellingwerf.nl.
  • Als het filmpje per Wetransfer wordt aangeleverd, dan graag aanleveren in MP4 bestandsindeling.
  • Tip! Levert u het filmpje aan via youtube, maar wilt u niet dat iedereen uw filmpje ziet? Zet dan uw video op ‘verborgen’ bij de privacyinstellingen op youtube. Dan is enkel met de link uw filmpje te bekijken.