Buiten de bebouwde kom aan de Rolpaal onder Haule met de kruising Elleboogsvaart is op 30 augustus 2018 een zilverkleurige 4-deurs automobiel van het type Opel Omega Sedan benzine-uitvoering, onbeheerd en zwaar beschadigd aangetroffen. 
Aan de auto zaten geen kentekenplaten bevestigd, en tot nu toe heeft zich geen eigenaar of gebruiker gemeld bij gemeente of politie. 
Van oorsprong had deze auto een Pools kenteken (GD874LR). De auto is geborgen en gestald bij het takel- en bergingsbedrijf Broekhuizen v.o.f. in Donkerbroek. 

Vanwege de oplopende stallingskosten is het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Ooststellingwerf van plan het motorvoertuig te laten vernietigen.
Hierbij roept het college de rechtmatige eigenaar op om zich binnen één week na deze publicatie te melden, voordat tot vernietiging van de auto wordt overgegaan.

De rechtmatige eigenaar, of een ander die kan aantonen dat hij of zij recht heeft op het voertuig, wordt verzocht contact op te nemen met de gemeente Ooststellingwerf via telefoon-nummer 0512-386 518. 
Meldt zich niet tijdig een rechthebbende, dan wordt in onze opdracht het motorvoertuig vernietigd.