Doe mee aan de fotowedstrijd voor de gemeentegids 2018! (28-06-2017)

Doe mee aan de fotowedstrijd voor de gemeentegids 2018! (28-06-2017)

RSS

Bent u de beste amateurfotograaf van Ooststellingwerf? Doe dan mee aan de fotowedstrijd voor de gemeentegids 2018, en misschien ziet u uw foto eind dit jaar wel terug in de gids. Met het thema van 2018 kunt u alle kanten op. Ooststellingwerf is op zoek naar de foto die het gezicht van één van de dorpen in de gemeente het best laat zien. De drie mooiste foto’s krijgen de eer om een jaar lang het beeld van de gemeentegids te zijn, die bij ieder huishouden in Ooststellingwerf wordt bezorgd. Daarnaast krijgen de fotografen van de drie winnende foto’s ieder een waardebon ter waarde van 50 euro. Ook voor de andere ingezonden foto’s zijn een aantal plaatsen in de gemeentegids gereserveerd.

Meedoen?

Gaat u er binnenkort op uit binnen de gemeente? Vergeet dan vooral niet uw camera of mobiel mee te nemen. U kunt op twee verschillende manieren meedoen aan de wedstrijd. Allereerst kunt u meedoen door foto’s in te sturen naar  communicatie@ooststellingwerf.nl. Vergeet niet in de onderwerp regel ‘fotowedstrijd’ te vermelden en om uw naam en adresgegevens door te geven. U kunt maximaal drie foto’s insturen. Daarnaast kunt u deelnemen aan de fotowedstrijd via Instagram, Twitter en Facebook. Upload uw mooiste foto met daarbij de hashtag #fotowedstrijdowerf. Zorg er hierbij wel voor dat uw profiel op openbaar staat, anders kunnen wij uw foto’s niet bekijken. Wacht niet te lang, u kunt uw foto’s opsturen tot en met 3 augustus. Om deel te kunnen nemen aan de fotowedstrijd zijn er wel een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

Deelnemers

 • Alleen inwoners van de gemeente Ooststellingwerf kunnen deelnemen.

De foto

De foto dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 • Deelnemer garandeert dat hij/zij maker van de foto is en in het bezit is van alle intellectuele eigendomsrechten (inclusief alle persoonlijkheidsrechten) op de foto.
 • Indien er personen behalve deelnemer op de foto zijn geportretteerd, garandeert deelnemer dat hij/zij beschikt over alle rechten van de andere personen (zoals portretrecht, persoonlijkheidsrechten, enz.) met betrekking tot de foto en dat de geportretteerde perso(o)n(en) toestemming voor de deelneming van de actie hebben gegeven.
 • De verantwoordelijkheid voor het beschikking stellen aan de fotowedstrijd van foto's met modellen die zichtbaar in beeld zijn ligt te allen tijde bij de inzender. De inzender vrijwaart gemeente Ooststellingwerf van aanspraken tot schadevergoeding, dan wel redelijke (gebruik)vergoeding vanwege inbreuk op het portretrecht.
 • Met het insturen of uploaden van uw foto (‘s) geeft u automatisch toestemming aan de gemeente Ooststellingwerf om deze foto (‘s) kosteloos te gebruiken voor andere (promotionele) doeleinden.
 • Ingezonden foto's kunnen niet worden teruggetrokken uit de competitie.
 • Het is niet toegestaan winnend beeldmateriaal terug te trekken voor publicatie.
 • De inzender geeft de gemeente Ooststellingwerf het recht om de betreffende foto te publiceren in de gemeentegids en te gebruiken voor andere promotionele doeleinden t.b.v. de gemeente Ooststellingwerf.
 • Per persoon mogen maximaal 3 foto’s worden ingestuurd.
 • De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden op het emailadres communicatie@ooststellingwerf.nl of geupload worden via Instagram of Twitter.
 • Foto’s moeten worden aangeleverd in jpeg/jpg met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 MB.
 • Wanneer uw geüploade foto via Instagram, Twitter of Facebook een winnende is, vragen we u deze op te sturen naar communicatie@ooststellingwerf.nl
 • Foto’s kunnen ingezonden worden tot 3 augustus 2017.

Vaststelling van de winnaars

 • Midden augustus informeert Gemeente Ooststellingwerf de winnaars schriftelijk. Overige deelnemers ontvangen geen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen worden verstrekt aan de winnaars en niet aan derden overgedragen.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of een andere prijs.

Prijzen

De drie winnende foto’s worden beloond met een verzekerde plaats in de gemeentegids en een waardebon van €50,-. Ook voor overige ingezonden foto’s zijn diverse plaatsen in de nieuwe gids gereserveerd.

Voor vragen kunt u terecht bij de afdeling communicatie: communicatie@ooststellingwerf.nl