Professioneel dunken in Oosterwolde (28-03-2017)

Professioneel dunken in Oosterwolde (28-03-2017)

RSS
Dit item is verlopen op 28-06-2017.
afbeelding uitnodiging Nieuwe basketbaltorens

Zin om te leren hoe je moet dunken? Kom dan donderdagavond 6 april naar de start van het eerste basketbalseizoen van Dio Basketball Oosterwolde.

Het is een goede start, want de gemeente heeft professionele basketbaltorens aangeschaft voor sporthal de Boekhorst (Laco sportcentrum Oosterwolde). Ook geeft Henk Pieterse deze avond een clinic. Hij is groot man in de basketbal-wereld, niet alleen figuurlijk, maar met zijn 2.05 meter ook letterlijk.

Vorig jaar is sporthal de Boekhorst compleet gerenoveerd. Bijna alle sporten konden na de renovatie goed gespeeld worden, maar basketbal nog niet. “Iedereen moet een keuze kunnen maken hoe ze willen bewegen.” aldus wethouder Sierd de Boer. “Voor een basketbalvereniging zijn goede basketbaltorens van essentieel belang, ik ben dan ook ontzettend gelukkig dat we die nu geplaatst hebben. En nu kan de jeugd ook leren om op hoog niveau te basketballen.”

Programma

Donderdag 6 april vanaf 18.45 uur is iedereen welkom bij sporthal de Boekhorst (LACO sportcentrum Oosterwolde: De Haer 1, 8431 GS Oosterwolde). Vanaf 19.00 uur heten we iedereen welkom en daarna geeft Henk Pieterse één uur de clinic. De liefhebber kan daarna nog tot 21.00 uur rolstoel basketballen, gegeven door Rob Boskeljon. Aanmelden is niet nodig.