UPDATE

Vrijwilligersawards verplaatst naar 5 juni

Vanwege de huidige maatregelen om Corona tegen te gaan is de uitreiking van de vrijwilligersawards en de vrijwilligersprijzen uitgesteld naar 5 juni 2020. De genomineerde vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties worden begin mei per brief hierover geïnformeerd. Vanaf half mei kunt u zich opgeven om bij de uitreiking aanwezig te zijn. Houd hiervoor de gemeentepagina en de website van de gemeente in de gaten. De nominaties blijven geldig, het is niet mogelijk om nieuwe vrijwilligers / vrijwilligersorganisaties te nomineren. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Je kunt je een wereld zonder vrijwilligers bijna niet voorstellen. Overal om ons heen zijn er elke dag mensen die in hun vrije tijd mensen, verenigingen of organisaties een handje helpen. Vrijwilliger zijn kan op zo veel verschillende manieren, van het voorlezen op basisscholen tot het rondrijden van ouderen. Ken jij een vrijwilliger die het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Of een  groep vrijwilligers of een vrijwilligersorganisatie/instelling (rechtpersonen) die wat extra waardering verdient? Geef dan de vrijwilliger(s) op voor de Vrijwilligersawards!  Alle vrijwilligers krijgen een blijk van waardering. Opgeven kan t/m 1 maart 2020 en via www.ooststellingwerf.nl/vrijwilligersawards.