Willem Mutter is door het college van B&W op 7 mei benoemd als nieuwe gemeentesecretaris en algemeen directeur van Ooststellingwerf. Willem Mutter volgt Jeroen van Delden op die vanaf december de functie tijdelijk vervulde. Mutter start op 1 oktober 2019.

Willem Mutter is op dit moment manager bij Waterschap Noorderzijlvest. Eerder werkte hij als manager en locogemeentesecretaris bij de gemeente Harlingen. Hij studeerde Algemeen Staatkundige Economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Nieuwe uitdaging in Ooststellingwerf

Willem Mutter: “Het is voor mij een eer dat het college van Ooststellingwerf mij benoemd tot gemeentesecretaris. Ik wil als gemeentesecretaris graag mijn steentje bijdragen aan het nog aantrekkelijker maken van Ooststellingwerf. Ik heb er zin in!”

Blij met komst van Willem Mutter

Burgemeester Harry Oosterman: “We zijn blij de komst van Willem Mutter naar Ooststellingwerf. Als college hebben we het volste vertrouwen dat Willem met zijn ervaring en kunde alle kwaliteiten in huis heeft om de functie met succes in te vullen. Met zijn enthousiasme en open persoonlijkheid zal hij bijdragen aan de plezierige werksfeer en manier van omgaan die Ooststellingwerf kenmerkt.

Foto van Willem Mutter
Willem Mutter