Enquête

Hoe zorgen we ervoor dat iedereen fijn kan wonen in Ooststellingwerf? Dat leggen we vast in onze nieuwe woonvisie. Hierin bepalen we ons woonbeleid voor de komende jaren. U als inwoner van de gemeente weet als geen ander wat hiervoor nodig is. 

In de maand juni hebben we u via een online enquête gevraagd om uw input. Meer dan 400 inwoners hebben de enquête  ingevuld. Ook zijn er veel reacties gekomen op de interactieve kaart. We zijn daar erg blij mee. Dank daarvoor!

Online bijeenkomsten

Als vervolgstap organiseren wij in juli voor de verschillende dorpen online bijeenkomsten waar we met u in gesprek gaan over wonen in Ooststellingwerf. Hierin bespreken we onder andere de uitkomsten van de enquête die u in juni in heeft kunnen vullen. We gaan dieper in op uw mening, wensen en behoeften, leggen accenten en bespreken specifieke locaties.  

Aanmelden voor een bijeenkomst

  • Woensdag 14 juliOosterwolde, Waskemeer, Haule, Haulerwijk, Donkerbroek.
  • Maandag 19 juli: Ravenswoud, Appelscha, Fochteloo, Elsloo, Makkinga, Oldeberkoop, Langedijke, Nijeberkoop.

De bijeenkomsten zijn van 19.15 uur tot 21.00 uur. Wanneer de avond over uw dorp u niet past, kunt u aansluiten bij de andere bijeenkomst.

Niet zo handig met een computer?

Wilt u graag meedenken over het wonen in Ooststellingwerf, maar doet u dat liever op papier? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0516, dan sturen wij u een exemplaar toe.