Ziet u ergens zwerfvuil, uitgevallen straatverlichting, afval, beschadigde bestrating of een andere vorm van overlast? Dan horen we dat graag. U kunt het doorgeven via de website Verbeterdebuurt.nl. Dan krijgen wij uw melding binnen en pakken we het op.

Meldingen over het milieu kan u doen bij het milieu-alarmnummer. Dan gaat het over bijvoorbeeld vuil water of overlast van fabrieken.

Melding doen via de website van Verbeterdebuurt 

Gebruik de Verbeterdebuurt-app om een melding te doen over uw leefomgeving. U kunt de Verbeterdebuurt-app gratis downloaden in de Appstore en Google Playstore:

Heeft u een voorwerp gevonden?

U gaat dus niet naar de politie met het voorwerp. Tenzij u denkt dat het om diefstal gaat.

Wilt u eigenaar worden van het gevonden voorwerp?

Dit kunt u laten vastleggen bij de aangifte. Haalt de eigenaar het voorwerp niet binnen 1 jaar op? Dan bent u daarna de eigenaar.

Hebt u het voorwerp bij ons in bewaring gegeven? Dan kunt u alleen eigenaar worden als het meer dan € 450,- waard is. U moet zich dan binnen 1 maand na de bewaartermijn van 1 jaar bij ons melden.

Bent u een voorwerp verloren?

U kunt de gevonden voorwerpen vinden op de website VerlorenOfGevonden.nl. Staat uw verloren voorwerp hier niet tussen? Doe dan aangifte op deze website. U krijgt dan bericht als het voorwerp gevonden is.

Heeft u gevonden wat u zocht?