Ziet u ergens zwerfvuil, uitgevallen straatverlichting, afval, beschadigde bestrating of een andere vorm van overlast? Dan horen we dat graag. U kunt het doorgeven via de website Verbeterdebuurt.nl. Dan krijgen wij uw melding binnen en pakken we het op.

Melding doen via de website van Verbeterdebuurt 

Last van vuurwerk? Ook dat kan u melden. Zet bij uw melding bij onderwerp 'Vuurwerk' en categorie 'Overlast'. Met uw melding houden wij bij waar de meeste overlast is. U ontvangt geen reactie op uw melding van vuurwerkoverlast.

Meldingen over het milieu kan u doen bij het milieu-alarmnummer. Dan gaat het over bijvoorbeeld vuil water of overlast van fabrieken.

Gebruik de Verbeterdebuurt-app om een melding te doen over uw leefomgeving. U kunt de Verbeterdebuurt-app gratis downloaden in de Appstore en Google Playstore:

Heeft u iets gevonden?

U gaat dus niet naar de politie met het voorwerp. Tenzij u denkt dat het om diefstal gaat.

Wilt u eigenaar worden van het gevonden voorwerp?

Dit kunt u laten vastleggen bij de aangifte. Haalt de eigenaar het voorwerp niet binnen 1 jaar op? Dan bent u daarna de eigenaar.

Hebt u het voorwerp bij ons in bewaring gegeven? Dan kunt u alleen eigenaar worden als het meer dan € 450,- waard is. U moet zich dan binnen 1 maand na de bewaartermijn van 1 jaar bij ons melden.

Bent u een voorwerp verloren?

U kunt de gevonden voorwerpen vinden op de website VerlorenOfGevonden.nl. Staat uw verloren voorwerp hier niet tussen? Doe dan aangifte op deze website. U krijgt dan bericht als het voorwerp gevonden is.

Heeft u gevonden wat u zocht?