Tennis Academie Advantage wil zowel de meer ervaren als de minder ervaren spelers meer plezier laten beleven aan de tennissport, door middel van gezelligheid te combineren met leereffecten tijdens de tennisactiviteiten.

Wij willen een tennisschool zijn waarbij de trainer(s) actief bezig zijn om op de hoogte te blijven van de(tennis)ontwikkelingen, zodat deze ook toegepast kunnen worden tijdens de tennislessen.

Plezier en gezelligheid zijn onze speerpunten tijdens de activiteiten en tennislessen. Wij zijn namelijk van mening dat de cursist dan langer veel plezier aan het tennissen zal beleven en er uiteindelijk ook veel meer uit zal halen.

Om de tennissers zoveel mogelijk te gemoed te komen zal Tennis Academie Advantage niet alleen op, maar ook naast de baan actief zijn om zo de vereniging(en) zo goed mogelijk te ondersteunen en de tennissers weer meer te prikkelen om te tennissen.

Wij geven tennislessen bij de tennisverenigingen in Oosterwolde, Oldeberkoop, Bakkeveen en Smilde. Je volgt vier proeflessen voor €25,-. Trainingstijden zijn in overleg en afhankelijk van je leeftijd en niveau op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar de website van Tennis Academie Advantage.