Wat de inkoop van zorg betreft, werken we samen met de gemeenten Weststellingwerf en Opsterland. Samen hebben we afspraken gemaakt met organisaties die diensten op het gebied van Wmo en Jeugdzorg leveren.

Zorgdiensten die we provinciaal inkopen, doen we via een bestuurlijke aanbesteding. Dat heeft voor u als aanbieder voordelen.

Voordelen van bestuurlijk aanbesteden

  • U hoeft (als aanbieder) geen uitgebreide offerte te schrijven om in aanmerking te komen voor een contract met de gemeenten.
  • Iedere organisatie die aan onze prijs- en kwaliteitsvoorwaarden voldoet, mag ondersteuning en hulp leveren (zie ook hieronder).
  • Tijdens de looptijd van de overeenkomsten kunt u als aanbieder in- of uitstappen.

Prijs- en kwaliteitsvoorwaarden

Voor 2015 zijn prijs- en kwaliteitsvoorwaarden afgesproken. U kunt deze nalezen in de basisovereenkomst en de deelovereenkomst die tussen de gemeenten en aanbieders afgesloten zijn.

In overleggen tussen gemeenten aan aanbieders worden aanvullende afspraken gemaakt. De verslagen vindt u ook via dit gedeelte van de website.

Vragen?

Neem dan contact op met Arjen Bouland (a.bouland@ooststellingwerf.nl) of Mariet Nijstad (m.nijstad@ooststellingwerf.nl). Telefoon: 140516.

Heeft u gevonden wat u zocht?