Gratis advies van energiecoach

Wil jij een gratis energiecoach op bezoek bij je thuis? De gemeente Ooststellingwerf helpt inwoners met energie besparen in huis. Een energiecoach uit Ooststellingwerf (misschien wel een bekende van jou!) komt graag bij je thuis langs en kijkt samen met jou hoe je energie kan besparen.

De hulp van een energiecoach is laagdrempelig, bij je thuis, helemaal gratis en vrijblijvend. Je bepaalt zelf wat je van het advies overneemt.

Het maakt niet uit of je in een koopwoning of huurwoning woont, de energiecoach is er om jou te helpen.

Wil jij gratis een energiecoach op bezoek voor advies? Meld je dan aan.

Aanmelden gratis advies van energiecoach

Dit zijn de energiecoaches in Ooststellingwerf

Jan Vledder

Jan Vledder

Ik heb mij de laatste jaren gespecialiseerd in de verduurzaming van gebouwen.

Als vrijwillig energiecoach van de gemeente bezoek ik regelmatig bewoners van gebouwen om te kijken hoe we hun huizen energiezuiniger kunnen maken.

Klaas Lise

Klaas Lise

Ik ben Klaas Lise uit Haulerwijk.

Ondertussen wonen we energie-neutraal. Ik ben energie coach geworden om de opgedane kennis bij het verduurzamen te delen met anderen.

Albert de Jong

Albert de Jong

Samen zijn we met energie bezig.

Woonplaats: Oosterwolde

Wat houdt een adviesgesprek met een energiecoach in?

  • De energiecoach gaat samen met jou de woning door.
  • De energiecoach geeft informatie over je energierekening en vertelt hoe je met simpele maatregelen of iets ander gedrag energie kunt besparen.
  • De energiecoach geeft informatie over de kwaliteit van isolatie en de installaties in de woning. Let op: de energiecoach is geen energieprestatie-adviseur. Voor hulp bij grote maatregelen zoals isolatie en energieopwekking of hulp bij regelingen en energiecontracten verwijst de energiecoach je door naar iemand die dat kan.

De energiecoaches zijn opgeleid tot ‘Energiecoach aan huis’. De energiecoaches zijn vrijwilligers uit Ooststellingwerf. Zij helpen onze inwoners namens de gemeente om thuis simpel energie te besparen.

Tips voor een lagere energierekening

Wil je zelf energiecoach worden?

Wil jij ook inwoners helpen met energie besparen? Word dan energiecoach. Je krijgt een opleiding voordat je aan de slag gaat. Heb je interesse? Dan kan je mailen naar energie@ooststellingwerf.nl.