Welke bedrijfskavel past het beste bij wat jouw bedrijf nodig heeft? Ontdek de mogelijkheden in de gemeente Ooststellingwerf.  Bekijk de beschikbare kavels aan de Venekoten in Oosterwolde.

 • Venekoten Oosterwolde

  Gelegen aan de zuidoostkant van Oosterwolde, vlakbij de N381. Bedrijven van milieucategorie 2 en 3 en kleinschalige kantoren kunnen zich vestigen.

Uitgifte kavels

 1. Nog te doen: Inschrijfperiode

  De inschrijfperiode loopt van 1 augustus  tot en met 29 september 2023 om 12:00 uur. Ben je geïnteresseerd in de aankoop van één van de bedrijfskavels? Dan kun je dit laten weten door het inschrijfformulier in te vullen.  

 2. Nog te doen: Beoordelen inschrijfformulieren

  Nadat de inschrijfperiode is afgelopen beoordeelt de gemeente de ingediende inschrijfformulieren. 

 3. Nog te doen: Meerdere bedrijven geïnteresseerd?

  Zijn er meerdere bedrijven geïnteresseerd in dezelfde kavel? Dan kijken we naar de volgende zaken: 

  1. Voldoe jij aan de algemene selectiecriteria?

  2. Als de ingeschrevenen bij de aanvullende selectiecriteria, zoals door de ingeschrevene ingevuld op het inschrijfformulier, op hetzelfde puntenaantal uitkomen, wordt de kavel toegewezen via een loting door de notaris.

 4. Nog te doen: De uitkomst

  We informeren alle ingeschreven partijen over de uitkomst. 

Ben je geïnteresseerd in de aankoop van één van deze bedrijfskavels aan de Venekoten in Oosterwolde? Schrijf je dan officieel in. Wil je meer informatie? Of heb je vragen? Neem dan contact op met bedrijfscontactfunctionaris Rene Westerveld.