Binnen gemeente Ooststellingwerf bestaan verscheidene organisaties voor ondernemers.

Oosterwolde Promotion

Elke maand komen de leden van deze ondernemersvereniging bij elkaar om actuele zaken te bespreken. Tijdens deze bijeenkomsten zijn er vaak sprekers over diverse onderwerpen. 2 keer per jaar is er een Algemene Ledenvergadering. Voor elk winkel- of bedrijvengebied is er een straatcommissie die vertegenwoordigd is in het bestuur. Deze straatcommissies houden zich bezig met activiteiten in  hun gebied, al dan niet in samenwerking met andere commissies. Daarnaast organiseren enkele subcommissies andere activiteiten voor de leden, zoals Sinterklaas, een autopuzzeltocht en een jaarlijkse excursie.
Elke ondernemer in Oosterwolde, die zich bezig houdt met industrie, handel en/of dienstverlening, kan in principe lid worden van de vereniging. Kijk voor meer informatie op www.oosterwoldepromotion.nl

Commerciële Club Ooststellingwerf

Deze ondernemersclub komt elke maand (behalve in de zomer) bijeen om actuele zaken te bespreken. Tijdens deze bijeenkomsten zijn er vaak sprekers over diverse onderwerpen. 1 keer per jaar is er een Algemene Ledenvergadering. Daarnaast organiseren enkele subcommissies activiteiten voor de leden.

Elke ondernemer in gemeente Ooststellingwerf, die zich bezig houdt met industrie, handel en/of dienstverlening, kan in principe lid worden van de club. Kijk voor meer informatie op www.ccooststellingwerf.nl.

Netwerk OverWerken

Bent u zelfstandig ondernemer? Gaat u een eigen onderneming beginnen? Wilt u netwerken met andere ondernemers uit Ooststellingwerf?

OverWerken is een netwerk voor kleine ondernemers in Ooststellingwerf. Circa 60 ondernemers komen eens per 2 maanden bij elkaar. Voor een workshop, interactieve lezing of andere activiteit. Iedere avond sluit af met een netwerkborrel. Heeft u belangstelling? Kijk dan op www.overwerken.com.

Heeft u gevonden wat u zocht?