Nieuw Leven is een landelijke rijvereniging & ponyclub. We organiseren al bijna 90 jaar sportactiviteiten voor paarden- en pony-ruiters. Nieuw Leven is aangesloten bij de KNHS of te wel de Koninklijke Nederlandse Hippische Sport te Ermelo. Tijdens het zomerseizoen van 1 april tot 1 oktober wordt er gelest op ons eigen terrein ’t Oost te Oosterwolde. Gedurende het winterseizoen wordt er binnen gelest bij Stal Goldhear aan de Weperpolder in Oosterwolde. Alle lessen worden gegeven door erkende instructeurs/ instructrices.

Meer informatie

Dagen

Uit de praktijk blijkt dat de tijden van de lessen nog wel eens wijzigen. Neem voor actuele tijden contact op met iemand van het bestuur. Momenteel zijn op de woensdagavond zijn er 2 lesuren voor de pony’s en 1 lesuur voor paarden

Seizoenslessen
Leden kunnen ervoor kiezen om het hele jaar te lessen, alleen in het winterseizoen (okt-mrt) of alleen in het zomerseizoen (april-sept).
Omdat Nieuw Leven een gevarieerde rijvereniging is, is er ook een gevarieerd aanbod van instructie. Zo krijgen de dressuurruiters de juiste instructie en komen ook de springruiters niet te kort. In het zomerseizoen worden er regelmatig crossclinics aangeboden.

Leeftijden

Vanaf 4 jaar tot 110 jaar

Kosten

Lidmaatschap PSV Nieuw Leven  is ongeveer €50,- 
Bekijk hier de actuele prijzen voor de clublessen: Tarieven – Paardensportvereniging Nieuw Leven (nieuw-leven.nl)
Wanneer je wedstrijden wilt rijden kun je hier kijken wat de kosten zijn: KNHS tarievenlijst 
Leden kunnen gratis gebruik maken van het buitenterrein om te trainen. Niet leden kunnen hier ook terecht voor €5,- per training.

Contact gegevens

Nieuw Leven beschikt over een eigen buitenterrein gevestigd op ‘t Oost te Oosterwolde (Fr). Van 1 april tot 30 september rijden we buiten. Hier ligt een springbaan met oefenparcours, een dressuurbaan en verschillende crosshindernissen waaronder een waterbak en een heg.

In de periode van 1 oktober tot 1 april wordt er binnen gereden in de rijhal van: 
Stal de Goldhaer
Els Driehuyzen en Richard Müller
Weperpolder 34 te Oosterwolde


E-mailadres: nieuwleven@nieuw-leven.nl
Ga naar de website van de Paardensportvereniging Nieuw Leven