De gemeente Ooststellingwerf zwerfafval vrij maken en houden doe je niet alleen, dat doen we samen. Als Supporter van Schoon help je een handje mee in het 100% zwerfafval vrij maken van de gemeente Ooststellingwerf. Wanneer je Supporter van Schoon bent,  kun je je aanmelden bij verschillende bestaande opschoonacties of kun je zelf een nieuwe actie beginnen.  

De gemeente helpt mee

De gemeente is een grote voorstander van Supporter van Schoon en wil de vrijwilligers die zich aanmelden zo goed mogelijk helpen. Als je een opschoonactie bent begonnen, kun je grijpers en vuilniszakken van de gemeente krijgen om het zwerfafval op te halen. En als alle vuilniszakken goed gevuld zijn, dan haalt de gemeente het afval gewoon bij je op. Voor het aanvragen van opruimmateriaal of het maken van een afspraak om afval op te halen kun je een mail sturen naar l.vervat@ooststellingwerf.nl


Neem vooral ook een kijkje op de site van Supporter van Schoon. Hierop vind je een kaart met bestaande acties in Ooststellingwerf en kun je gemakkelijk een nieuwe opschoonactie beginnen.  
 

Heeft u gevonden wat u zocht?