BABS Sander Nijhuis
Trouwambtenaar Sander Nijhuis

Mijn naam is Sander Nijhuis, getrouwd met Judith en vader van 3 kinderen.

Tijdens jullie huwelijksdag gaat het alleen maar over jullie, maar om jullie een idee te geven wat ik op die dag zou kunnen toevoegen, vertel ik hier iets over mezelf.

Ik ben ruim 25 jaar ambulanceverpleegkundige in Noord-Nederland. Met dit werk kom in aanraking met verschillende situaties en mensen. De eerste momenten van een hulpverlening moet ik het vertrouwen winnen van de betrokkenen en rust en overzicht aanbrengen in de situatie. Het voortouw nemen en het creëren van structuur gaan mij goed af. Ik doe dit op een prettige manier waarbij de betrokkenen zoveel mogelijk inspraak hebben.

Het brengen van jullie verhaal is een belangrijk onderdeel op jullie trouwdag. Al sinds mensenheugenis zijn verhalenvertellers sleutelfiguren. In de prehistorie zaten mensen met elkaar rond een kampvuur en vond men in de verhalen verbinding. Men hing aan de lippen van de verteller. Ik wil graag deze verteller voor jullie zijn. Als ik mijn familie mag geloven, neem ik ze al sinds mijn derde levensjaar mee in mijn verhalen. Tot op de dag van vandaag vind ik het geweldig grote verhalen te vertellen en zo verbinding te brengen. Jullie verhaal en de verbinding met jullie gasten!

Ik ben onconventioneel; heb vaak een unieke kijk op dingen en probeer zaken altijd net even anders te benaderen. Ik heb een breed netwerk op verschillende niveaus. Ik kan met jullie meedenken over outfits, locaties en invulling van de dag.

Kortom: een BABS die op alle fronten voor jullie klaarstaat en meer voor jullie kan doen dan alleen de huwelijkse voltrekking!

Ook in Frysk, Deutsch, and English