Wil jij een paar keer per jaar je mening geven over actuele onderwerpen in de gemeente Ooststellingwerf en ben je ouder dan 18 jaar? Dan is het inwonerspanel misschien iets voor jou. Meld je aan voor het inwonerspanel.

Nieuwe burgemeester

Wij zoeken een nieuwe burgemeester. Daarvoor hoort de gemeenteraad graag wat u belangrijk vindt aan de nieuwe burgemeester. De uitkomsten van de enquête komen in de profielschets voor de nieuwe burgemeester van de gemeente Ooststellingwerf. In deze profielschets staat welke eigenschappen en kwaliteiten de nieuwe burgemeester moet hebben.

Invullen vragenlijst nieuwe burgemeester

Hoe het inwonerspanel werkt

Als je je aanmeldt, krijg je maximaal 4 keer per jaar een korte enquête van maximaal 5 minuten. Deze enquête krijg je via de mail. Je privacy is volledig gegarandeerd en jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het onderzoek. Na afloop van het onderzoek krijg je de resultaten via de mail.
 

Onderwerpen inwonerspanel

Als lid van het inwonerspanel krijg je  vragen over bijvoorbeeld veiligheid, sport, groenonderhoud, zorg en welzijn en duurzaamheid. 
 

Privacy

De gemeente werkt samen met onderzoeksbureau Research 2Evolve. Deze onafhankelijke partij beheert het inwonerspanel en voert de onderzoeken namens de gemeente uit. De gemeente weet niet wie deelneemt aan het inwonerspanel. De gegevens van de panelleden worden niet aan derden verstrekt. Lees de privacy verklaring van Research 2Evolve.

Meedoen?

Meld je aan voor het inwonerspanel.

Vragen? Stuur dan een mail naar inwonerspanel@ooststellingwerf.nl.