Wil jij een paar keer per jaar je mening geven over actuele onderwerpen in de gemeente Ooststellingwerf en ben je ouder dan 18 jaar? Dan is het inwonerspanel misschien iets voor jou. Meld je aan voor het inwonerspanel.

Vragenlijst positieve gezondheid

Wij willen graag weten hoe wij mensen in onze gemeente kunnen helpen om gelukkiger te worden, zichzelf te redden en plezier te beleven. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Jouw antwoorden gebruiken we om keuzes te maken in ons plan over gezondheid (het gezondheidsbeleid). Je kunt de vragenlijst invullen tot en met zondag 19 september 2021.

Vragenlijst positieve gezondheid invullen

Hoe het inwonerspanel werkt

Als je je aanmeldt, krijg je maximaal 4 keer per jaar een korte enquête van maximaal 5 minuten. Deze enquête krijg je via de mail. Je privacy is volledig gegarandeerd en jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het onderzoek. Na afloop van het onderzoek krijg je de resultaten via de mail.
 

Onderwerpen inwonerspanel

Als lid van het inwonerspanel krijg je  vragen over bijvoorbeeld veiligheid, sport, groenonderhoud, zorg en welzijn en duurzaamheid. 
 

Privacy

De gemeente werkt samen met onderzoeksbureau Research 2Evolve. Deze onafhankelijke partij beheert het inwonerspanel en voert de onderzoeken namens de gemeente uit. De gemeente weet niet wie deelneemt aan het inwonerspanel. De gegevens van de panelleden worden niet aan derden verstrekt. Lees de privacy verklaring van Research 2Evolve.

Meedoen?

Meld je aan voor het inwonerspanel.

Vragen? Stuur dan een mail naar inwonerspanel@ooststellingwerf.nl.