Zet vrijwilligers in het zonnetje!

Veel verenigingen en organisaties in onze gemeente draaien op vrijwilligers. Vrijwilligers betekenen veel voor onze gemeenschap en zijn onmisbaar. Om onze vrijwilligers te bedanken, reikt de gemeente op 13 november weer Ooststellingwerver vrijwilligersawards en –prijzen uit.

Wie meld jij aan?

Meld een vrijwilliger aan voor de vrijwilligersaward. Of meld een organisatie/vereniging/stichting uit Ooststellingwerf aan voor de vrijwilligersprijs. Doe dit voor 22 oktober!

Individuen

De awards zijn een blijk van waardering voor alle individuele vrijwilligers die aangemeld worden. Alle aangemelde vrijwilligers krijgen een waardering uitgereikt op 13 november. Denk ook aan de jonge vrijwilligers! 

Aanmelden vrijwilliger >

Organisaties of verenigingen

Voor organisaties of verenigingen zijn er drie prijzen: € 2.000,-, € 1.500,- en € 1.000,- . Deze gaan naar organisaties of verenigingen die zich op een bijzondere of vernieuwende manier hebben ingezet het afgelopen jaar: inspirerend voor anderen! Een jury kiest uit de aangemelde organisaties drie winnaars. Zij worden op 13 november bekendgemaakt.

Alle aangemelde vrijwilligers en organisaties/verenigingen krijgen een uitnodiging voor de uitreiking. 

Aanmelden organisatie of vereniging >

Vragen? 

Mail naar co@ooststellingwerf.nl (o.v.v. vrijwilligersawards) of bel met 14 0516.

Plek voor Talent

Wil jij vrijwilligerswerk doen in Ooststellingwerf of zoekt jouw vrijwilligersorganisatie ondersteuning? Kijk op www.plekvoortalent.nl(externe link).