Welkom bij de gezelligste paardensport vereniging van Friesland !! Ieder jaar houden wij een onderlinge wedstrijd met 's avonds de prijsuitreiking tijdens de jaarlijkse BBQ. In december besteden we aandacht aan het Sinterklaas feest en tussendoor organiseren we schriktrainingen, buitenritten, uitjes naar bijvoorbeeld Jumping Amsterdam etc.

De jonge paardenliefhebbers hebben om de week een dressuur en een springles. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich niet te eenzijdig ontwikkelen in de paardensport. De dressuurles wordt vaak afgesloten met een spel zodat de kleintjes 100% vertrouwen krijgen in hun pony. De lessen worden gegeven in Waskemeer waar wij beschikken over een buitenbak en binnenbak. Kom gerust eens langs!

Meer informatie

Dagen

Maandag     
18.30 - 19.30uur     
19.30 - 20.30uur     
Dinsdag      
19.00 - 20.00uur
Woensdag   
18.30 - 19.30uur     
19.30 - 20.30uur
Donderdag   
18.30 - 19.30uur

Als je wedstrijden wilt rijden, heb je een startpas nodig. Voor Bixie wedstrijden kun je een Bixie stempelkaart aanvragen. Tegenwoordig dient iedereen zelf via mijn KNHS de startpas aan te vragen. De wedstrijd kalender vind je op www.knhs.nl of op www.paardensportfriesland.nl

Leeftijden

Niet bekend

Kosten

Niet bekend

Contact gegevens

Adres niet bekend bij Beweegplein.
E-mailadres: nfo@psvdepion.nl 

Ga naar de website van de Paardensportvereniging de Pion