De actie is gesloten en de winnaars van de Beweegplein Winactie zijn bekend.
Op 9 februari vond de uitreiking van de vouchers plaats. Er waren winnaars in vier categorieën: kinderen in de basisschoolleeftijd, jongeren tot 27 jaar, volwassenen tot 65 en de 65 plussers. Per categorie ontvingen drie mensen een voucher die zij bij een sportaanbieder in kunnen leveren. De prijzen worden uitgereikt door de werkgroep inclusief sporten en bewegen

Hier gaan we:
Kinderen
Abbygail Jansen (6) uit Haulerwijk
Iris van der Veen (8) uit Appelscha
Max de Groot (6) uit Oosterwolde

Jongeren tot 27 jaar
Dewy Jonas (14) uit Oosterwolde
Tjitske Elzenga (19) uit Appelscha
Lianne Betten (18) uit Langedijke

Volwassenen tot 65 jaar
Marije Hofstra (46) uit Appelscha
Paula Terpstra (62) uit Appelscha
Peter Huizinga (41) uit Appelscha

65+ plussers
Liewe Jansma (80) uit Oosterwolde
Hiskia (65) uit Oosterwolde
Jetske van der Sluis (78) uit Oldeberkoop

Niet gewonnen, wel sportmogelijkheden
De deelnemers die niet in de prijzen zijn gevallen worden via het Beweegplein in contact gebracht met de Buurtsportcoaches van Scala om dan samen te kijken naar een passend sportaanbod en met hen worden de sportmogelijkheden besproken.

Beweegplein Winactie een jaar lang GRATIS sporten
Winnaars konden eind vorig jaar meedoen aan de winactie van het Beweegplein door een originele tekst of knutselwerk in te leveren waarin zij beschreven waarom zij een jaar lang sporten verdienen. Beweegplein wil met deze winactie de sportmogelijkheden in Ooststellingwerf promoten en het Beweegplein verder op de kaart zetten in de gemeente. De werkgroep bedankt namens 'Het Beweegplein' alle deelnemers voor hun creativiteit, openheid en originaliteit aan inzendingen.
 


Voorwaarden

  • De win actie loopt in de maanden november en december van het jaar 2022.
  • Een jaar lang sporten bij een sportaanbieder wordt verloot in meerdere categorieën: basisschoolkinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Iedere categorie heeft minstens 1 winnaar.
  • Het uit te geven bedrag voor het jaar abonnement dient bij een sportaanbieder in de gemeente Ooststellingwerf te gebeuren.
  • Begin 2023 zal een jury, bestaande uit afgevaardigden van het Lokaal Sportakkoord, zich buigen over de tekeningen/ knutselwerken en de origineelste inzendingen. Kort daarna krijgen de winnaars bericht, maar uiterlijk maart 2023.
  • Er geldt een maximumbedrag voor het jaar sportabonnement. Mocht de sport bij de sportaanbieder over dit bedrag komen, dan ontvangt de winnaar een vergoeding die hij/ zij deels kan inzetten voor de sport.
     

    Toolkit

WhatsApp bericht om te verspreiden